İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Arman Polat Ortaokulu

Ekm

Daha temiz bir dünya için "Sıfır Atık ve Okul Sağlığı" projesi kapsamında sınıflarımızdan çöp kovalarını kaldırdık. Artık bütün öğrencilerimiz çöplerini koridorlarda ayrı ayrı bulunan cam, plastik, kağıt, pil atık kutularına atıyorlar. Çevresini ve bulunduğu ortamı temiz tutan tüm duyarlı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimizin daha renkli koridorlarda dolaşması ve öğrenirken eğlenceli vakitler geçirmesi amacıyla başlattığımız "Her Kat Ayrı Bir Dünya" projesi kapsamında oluşturduğumuz Sanat Sokağı'nda emeği geçen herkese teşkkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimizin daha renkli koridorlarda dolaşması ve öğrenirken eğlenceli vakitler geçirmesi amacıyla başlattığımız "Her Kat Ayrı Bir Dünya" projesi kapsamında oluşturduğumuz İngilizce Sokağı'nda emeği geçen herkese teşkkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimizin daha renkli koridorlarda dolaşması ve öğrenirken eğlenceli vakitler geçirmesi amacıyla başlattığımız "Her Kat Ayrı Bir Dünya" projesi kapsamında oluşturduğumuz Türkçe Sokağı'nda emeği geçen herkese teşkkür ederiz.