İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Arman Polat Ortaokulu

Ock

''DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ-YÖRESEL DEĞERLERİMİZ'' ile öğrencilerimiz yurdumuzun dört bir yanında mevcut olan ve hala yaşatılan yöresel değerlerimizi tanıma imkanı buldular.Türkçe Öğretmeni Çilem Gülşen hocamıza teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında 7İ sınıfı okudukları kitaplardan oluşan sınıf kitaplığı  oluşturdular.Türkçe öğretmeni Çilem Gülşen hocamıza teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleir projesi kapsamında Yunus Emre ile ilgili pana çalışması yapıldı.Türkçe öğretmenleri Züleyha Üstün Şener ve Büşra çelikoğlu hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında çocuklar Yunus Emre'ye ait " Dolap Niçin İnilersin" şiirini dinleyip anlamını bilmedikleri kelimeleri incelediler. Yeni öğrendikleri kelimelerle afiş çalışması yaptılar.Türkçe öğretmeni Ebru Çevik hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri proje kapsamında "Biçer döver Ne döver" adlı hikaye ile butunlestirilmis etkinlik; yazı farkındalığı kelimeler ile eşleştirme çalışmaları, ekmeğin oluşumu soframıza gelene kadar hangi işlemlerden geçtiği en son aile katılımı olarakda kurabiye yapımı gerceklestirilmistir. Ana sınıf öğretmimiz Kadriye ŞENOĞLU hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 5D Sınıf öğrencileri okuduğu Bayrağımın Türküsü şiirini ezberlediler.Türkçe öğretmeni Asena Erk hocamıza teşekkür ederim.

Ara

Okulumuz Türkçe ögretmenlerinden Meryem Cavlanlar Ergün, Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında sınıfında noktalama işaretleri çalışması yapmıştır.Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

''Birlikte Okuyoruz Birlikte Büyüyoruz" projesi kapsamında özel eğitim öğrencilerimiz  ile Hacı Bektaş Veli Uygulama Okulunu ziyaret ettiler. Öğretmenlerimiz nezaretinde yapılan çalışmada öğrencilerimiz, görsel öğelerle desteklenen el beceri  ile yaptıkları resimleri ve uygulamalarda mutlu oldular. Halime Sinem Varna ve Kadir Gündoğmuş öğretmen arkadaşlara teşekkür ederiz.

Ara

“Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum”(ÇEDES) Projesi kapsamında okulumuzda Gaziosmanpaşa ilçe müftülüğünde hafız vaiz Nuh ALTUNAY tarafından öğrencilerimize ''Arkadaşlık İlişkileri'' konusunda seminer verildi.Hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

18.12.2023 tarihinde Lösev İncileri yetkilisi Seda TİKENCİLİ tarafından okulumuz konferans salonunda 410 öğrencimize ''Sağlıklı Yaşam ve Beslenme, Kanser Farkındalığı'' semineri  eğitimi verildi. Katılımdan dolayı Seda TİKENCİLİ hanıma teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimiz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100.yılı  için hazırladıkları gösterilerini, öğretmen-öğrenci ve velilerimizin  katılımıyla coşku içinde kutlandı.

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlu Olsun!

Mrt

22.02.2024 tarihinde okulumuzun çok amaçlı salonunda öğretmenlerimize "Umudum Öğretmenim" projesi kapsamında çocuk ve ergenlerde kayıp ve yas konulu seminer okul psikolojik danışmanı tarafından gerçekleştirildi. Etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

02.12.2024 tarihinde okulumuzun ana sınıfı öğrencileri, Ayşegül Adakaner öğretmenimizin rehberliğinde "3 Aralık Engelliler Günü" kapsamında gözlerini kapatıp yön bulmaya ve ellerini kullanmadan resim yapmaya çalışarak engelli bireyler ile empati yaptılar. Yardımlaşma ve saygı değerleri üzerinde durdular. Etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

11.11.2023 tarihinde okulumuzda öğle grubu sınıflarında deprem anında yapılması gerekenler ile ilgili bilgilendirmeler yapılıp, tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımı ile deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

11.11.2023 tarihinde okulumuzda sabah grubu sınıflarında deprem anında yapılması gerekenler ile ilgili bilgilendirmeler yapılıp, tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımı ile deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.