İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Arman Polat Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda uygulanan ÇEDES PROJESİ kapsamında öğrencilerimiz Eyüpsultan camisini ve Türbesini ziyaret ettiler.Proje sorumlusu Abdullah ÖZKAL hocamıza teşekkür ederiz.

Mrt

1 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü"nde okulumuzda toplumsal farkındalık ve duyarlılığa katkı sağlayacak etkinlikler düzenlendi Down sendromu, bireylerin fiziksel özellikleri ve zihinsel yeteneklerinde farklılık gösteren genetik bir durumdur. Down sendromlu bireylerin topluma katkı sağlayabilecekleri, yeteneklerini geliştirebilecekleri ve mutlu bir yaşam sürdürebilecekleri unutulmamalıdır.

''Her down sendromlu bireyin sevgi dolu bir toplumun parçası olma hakkına sahip olduğuna inanıyoruz. ''

Mrt

Öğrencilerimiz Anadolu Mektebi projesi kapsamında bu ay Gümüş Kanat kitabını okuyup anlamı bilinmeyen kelime etkinliği,cümle etkinliği,kitap kahramanına mektup yazma etkinliği,kitap ayracı ve kitap kapağı tasarlama etkinliklerimizi tamamladılatr.Süreçten öğrencilerimiz çok keyif aldı.Sonraki kitaplarını heyecanla bekliyorlar.Türkçe öğretmeni Melek TONKUR hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Veli  Akademileri projesi kapsamından  LGS öğrencilerimizin velileri ile  *Hedef ve kariyer belirlemede ebeveynin rolü* konulu eğitimimiz için toplantıya katılan velilerimize ve rehber öğretmeni Beyza ÖCAL hocamıza teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Çedes Projesi kapsmamında 6.sınıf öğrencilerimizin tamamına Mehmet Akif ERSOY VE İstikal Marşı konulu seminer verildi.Gaziosmanpaşa İlçe müftülüğüne ve Arzu ATSIZ hocama teşekkür ederim.

Mrt

Okulumuzda 06.03.2024 tarihinde deprem tatbikatı yapıld.

Mrt

Küçük Kızlar Voleybol kategorisinde ilçe 1.
Küçük Erkek Voleybol kategorisinde ilçe 2.

Yıldız Kız Voleybol kategorisinde ilçe 3.oldular. Beden Eğitimi Öğretmenleri Faruk KESKİN, Mücahit ŞENSES ve Serkan BALCI hocalarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES) kapsamında Gaziosmanpaşa müftülüğü tarafından 5.ve 8.sınıf öğrencilere "Mehmet Akif ERSOY ve İstiklal Marşı"konulu seminer verildi.Gaziosmanpaşa müftülüğünde görevli Arzu ATSIZ ve Elif COŞKUN hocalarıma teşekkur ederiz.

Şbt

Okul sağlığı hizmetleri; öğrenciler, aileler ve okul personelinin sağlık durumlarının değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesine yönelik okul tabanlı bakış açısıyla 29.02.2024 tarihinde Gaziosmanpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul sağlığı denetimi yapıldı.Teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Şubat ayı etkinliği olarak Meryem Şeymanur GÜRSES ve Ebru ÇEVİK öğretmenlerimiz, öğrencileriyle deyim ve atasözü resimlendirme etkinliği yapmışlardır. Yapılan çalışmalar okul panosunda sergilenmiştir.Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz ''Dilimizin Zenginlikleri  Projesi kapsamında -Dede Korkut Hikayeleri  Karekter Analizi etkinliği yaptılar.Türkçe öğretmeni Melek Tonkur hocamıza teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz Anadolu Mektebi projesi kapsamında ''Uçurtmam Bulut Şimdi'' kitabını okuyup cümle etkinliğini gerçekleştirdiler.Türkçe öğretmeni Melek TONKUR hocamıza teşekkür ederiz.

Ock

''DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ-YÖRESEL DEĞERLERİMİZ'' ile öğrencilerimiz yurdumuzun dört bir yanında mevcut olan ve hala yaşatılan yöresel değerlerimizi tanıma imkanı buldular.Türkçe Öğretmeni Çilem Gülşen hocamıza teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında 7İ sınıfı okudukları kitaplardan oluşan sınıf kitaplığı  oluşturdular.Türkçe öğretmeni Çilem Gülşen hocamıza teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleir projesi kapsamında Yunus Emre ile ilgili pana çalışması yapıldı.Türkçe öğretmenleri Züleyha Üstün Şener ve Büşra çelikoğlu hocalarımıza teşekkür ederiz.