İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Arman Polat Ortaokulu

Arman Polat Ortaokulu

Adres
Kazım Karabekir Mahallesi Şehit Sezer Önder Caddesi No20 Küçükköy Gaziosmanpaşa/İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizin hedeflerini yükseltip zamanın koşullarını göz önüne alarak çağı yakalamak.. Zamanı ve mevcut şartları değerlendirir, bir adım daha iyi duruma geçmeyi bilir, şikayet eden değil, sorunu çözen yapıya sahip olmak.. Tek tip insan değil, farklı düşünebilen, nitelikli ve ötekine saygılı, diyaloğa açık eğitim modellerini benimsemek..
Misyon
Dünyada meydana gelen teknoloji ile ilgili gelişmeleri yakından takip eden, muasır medeniyet seviyesini yakalamış, çağın değişmelerine hazır, millî, manevi ve ahlakî değerlerine sahip, hoşgörülü, girişimci, nitelikli ve duyarlı bir toplum oluşturmayı hedefleyen eğitim hizmeti vermek..
Öğrenci :2049
SABAH 07.50-12.50 ÖĞLE 13.20-18.20
Ulaşım
Gaziosmanpaşa ve Küçükköy merkezden Kazım Karabekir Mahallesi Evliya çelebi minibüsleri ile okul yanına kadar gelebilirsiniz.Ayrıca Başarı Hastanesi´nde inerek yürüme 10 dk uzaklıktadır.
Gaziosmanpaşa merkeze uzaklık 3 km
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Masa tenisinden futbola jimnastikten voleybola bir çok alanda sportif faaliyet vardır.